Logotyp

Här hittar du Greater Copenhagen-logotypen och "Part of..."-logotypen i bildformatet ".png", som kan användas till allmän kontorsanvändning i dokument, på hemsidor och i PowerPoint-visningar. Därutöver hittar du packade ”zip-filer” med logotyperna för användning i trycksaker och annat grafiskt arbete (.eps, .png, .jpeg och .pdf).

Logotyperna får inte ändras grafiskt på något sätt och får endast användas på det sätt som beskrivs i Designmanualen.

Greater Copenhagen-logo

Här hittar du Greater Copenhagen-logotypen i bildformatet ".png", som kan användas till allmän kontorsanvändning i dokument, på hemsidor och i PowerPoint-visningar. Logotypen har en transparent bakgrund och finns både i svart och vitt (högerklicka på länken och välj "spara som..." för att spara).

Greater Copenhagen-logo till grafiker

I detta logotyppaket hittar du de mest använda logotypversionerna för tryck och digital användning. Paketet innehåller Greater Copenhagen-logotypen i formaten ".EPS,.PNG,.JPEG och .PDF", som kan användas i trycksaker och annat grafiskt arbete.

Part of Greater Copenhagen-logo

I detta logotyppaket hittar du de mest använda logotypversionerna för tryck och digital användning. Paketet innehåller Greater Copenhagen-logotypen i formaten ".EPS,.PNG,.JPEG och .PDF", som kan användas i trycksaker och annat grafiskt arbete.

"Part of Greater Copenhagen"-logo

Här hittar du "Part of Greater Copenhagen"-logotypen i bildformatet ".png", som kan användas för vanlig kontorsanvändning i dokument, på hemsidor och i PowerPoint-visningar. Logotypen har en transparent bakgrund och finns både i svart och vitt (högerklicka på länken och välj "spara som..." för att spara).